Selasa, 23 Jun 2015

Coretan e.m.a.s. ~ Ramadhan @Putrajaya

#ramadhan5
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Kuih Koci Mak Andih

Haaa ini dia #kuihkoci Mak Andih! Terimbau pulak masa budak-budak dulu citer Pak Andih dan Mak Andih... Mak Andih ni pulak x reti nak bungkus guna daun pisang dan daun pisang kat #putrajaya limited sangat... Semua berbayar wooo... Kalaulah kat balkoni kuarters boleh tanam pokok pisang betik bagai. Hik hik hik #ramadhan3
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Big Family

Jejalan naik #train #lrt #ampang #masjidjamek #kualalumpur
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Big Family

"Saya dah besar tau..." Ifa teman Long Taq gi klinik gigi nih 😁 #bigfamily
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Floria Putrajaya 2015

Floria Putrajaya 2015.



0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Big Family

Selamat hari lahir kakak dan abang... 😍😍😍... #bigfamily

0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Latihan Futsal di Gelanggang Futsal 1Malaysia,Putrajaya

Ehem ehem... Keluarkan peluh sikit malam ni lepas 5 tahun x masuk court #futsal #courtfutsal1malaysia #presint18 #putrajaya
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Urusan Rasmi di KLCC

Dah lebih 5 tahun x turun naik public transport gi keja... Terimbaulah jugak... Cuma sedikit terkilan, walau masa dah bergerak bertahun-tahun, masyarakat kita masih asak-mengasak dan bertolak-tolak nak keluar masuk dalam kenderaan awam ni. Sejak celik mata bukak mata di putrajaya, perjalanan masa di luar kawasan pun dah jadi alpa. How the government can fulfill each of their folk needs without barriers... #klcc
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ big family

Kami adik-beradik... #bigfamily




0 ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...