Selasa, 26 Mei 2015

Coretan e.m.a.s. ~ hasil bumi di Serada, Kuala Terengganu

Sedap betullah jambu kecik comel molek ni... Tak berapa masam dan ada rasa manis nipis-nipis. Hehehe... Serada memang subur dengan tumbuh-tumbuhan. Duku serada, durian serada, ni jambu serada pulok. Macih kat member lama yang memberi layanan super tip top time cuti kali ni. Penuh pengisian, pengalaman dan pengertian...
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ wiwi of wiwi

Betul-betul cuak bila si wiwi buat hal lagi... Sedang elok-elok boleh start, telah membuat perangai time double park kat pasar tani tengah trafik pulak tu... Terima kasih kepada si pembantu... 💪💪
0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ suatu ketika bila stress menjenguk

Macam mana nak diet ni... Asal stress nak makan jer... #food #puffybuffycyberjaya
0 ulasan

Khamis, 14 Mei 2015

Coretan e.m.a.s. ~ Likes

Suka kat seseorang bermaksud teringat beliau di mana-mana sahaja. Almost in our free or busy times... We will remember the figure in picture of moment. Thats over likes are about... 0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ mak

Rindu pada mak... Rindu bebelan mak... Rindu pada tunjuk menunjuk mak dengan orang lain. Malam baru ni mimpi dengan mak... Teringat masa mak sakit kat hospital, mak cari daa kecik. Mak tak boh daa besor, daa gemok ni hooor. Mok nok daa kecik jer. Sayang sungguh mak kat daa kecik... Mak nak duduk sekali. Tapi aku tak dapat fulfill. Mak nak aku bersama dengan si dia sebelum mak tutup mata. Mak oh mak... 0 ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...