Isnin, 16 Jun 2014

Coretan e.m.a.s. ~ After a long time...

16.Jun.2014 (Isnin), 8.00 malam

Memang agak lama emas x update blog ni. Banyak juga moment tak simpan kt blog. Yelah... Nanti-nanti boleh tenung dan imbas kembali. Nantilah ya... :D

0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ Marhabahan ya Ramadhan dan gud bye ya farmville2 country escape

15.Jun.2014 (Ahad)

Setelah beberapa minggu farmville2 country escape ni menemani emas x kira masa, dan selama itu juga jejari ni sia-sia jer mengetik touch screen tabby ni. Sampai masa... Panggilan itu lebih syahdu dan membahagiakan berbanding membela khinzir2 ni. Hahaha... Gud bye farmville2 dan marhaban ya Ramadhan...

0 ulasan

Coretan e.m.a.s. ~ KL Hijab International Fair 2014 and Franchise International Malaysia (FIM) 2014

15.Jun.2014 (Sabtu)

emas jalan-jalan ke KL Hijab International Fair @ PWTC. Ingat nak carilah sesuatu yang kena dengan citarasa ni. 2 - 3 kali round nampak yang x kena dengan taste, bersesak dengan orang lagi, terus mood terbantut nak teruskan. Erkkkk... Kenapa ek tudung-tudung ni lebih mahal dari baju? Bukannya nak pakai tudung renda-renda setiap masa. Hahahaha... Simple sudah...

Ada satu booth tu namanya Padusi, milik che ta. X ramai orang pergi sebab mahal terlajaaakkkk! Lagi satu emas pelik, penjual tudung sendiri x pakai tudung tapi jual tudung. Bisnes nak untung ni, sebab tu lah tudung disama taraf dengan kosmetik. Didoakan agar penjual tudung itu memakai tudung. Amin...

---

Kat PWTC ni dibuat francais international malaysia. Nama international, tp limited sangat. Alaaa... emas x larat nak imbas lagi cerita tadi, copy n paste sahaja posting dr fb. Hehehe...

Franchise International Malaysia 2014 @ PWTC langsung x best! Dari nama ala-ala international gitu, tp saiz pameran bbrp sqft jer. Dahlah limited space, nak masuk pun kene bayar RM10 for entrance fee. Kalau ada borang maklum balas pelanggan, sah-sah ai kasi penilaian rendah. Erkkk... <bersikap tulus dan sedikit kejam> #franchiseinternationalmalaysia2014

0 ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...